Zevenbronnenwandeling te Dworp

Wapen van Dworp

Plaats :  DWORP                 Naam wandeling : Zevenbronnenwandeling

Lengte wandeling : 7 km 598 meter .

Duur wandeling : 2 uur . Gemiddelde snelheid: 4 km/h

Aard van de wegen : De wandeling loopt over bos en voetwegen

Moeilijkheidsgraad : rustige en gemakkelijke wandeling goed begaanbare wegen..

Laatste maal verkend op/in : 2018

Vertrek:

Van op het Varensplein richting Destelheidestraat na 253 meter komen we aan een Twee-Sprong links die we in slaan dit is de Groenejagersstraat die volgen we 220 meter en aan de eerste Twee-Sprong rechts slaan we in om na 128 meter rechts in te slaan en na 99 meter slaan we links de Deuveressenweg in. De Deuveressenweg volgen we nu 355 meter om ter hoogte van een beekje naar links te gaan en vervolgen verder deze weg 319 meter .links van ons zien we een voetbalveld en na 91 meter slaan we naast het voetbalveld links af , dit is Chemin du Bois du Vicaire.

Na 566 meter komen we aan een T-splitsing en slaan hier de Chemin Lazard rechts in en volgen deze over een afstand van 624 meter , om aan de volgende T-splitsing links in te slaan dit is Drève de Colipain . Nu wandelen we in de richting van de vijvers van Zevenbronnen , na 684 meter komen we aan een vijver en T-splitsing , daar slaan we links af rond de vijver , blijven de volgende vijver volgen dit is de Molenvijver en links van ons zien we het Oud Molenhuis , na 617 meter komen we aan een T-splitsing en slaan hier rechts af de Mulderstraat in.

 

Zevenbronnenwandeling

Deze weg blijven we nu langs verschillende vijvers volgen en dit over een afstand 1325 meter om zo uit te komen op de Eigenbrakelsesteenweg , daar slaan we direkt schuin links de Oude Eigenbrakelsesteenweg in om na 245 meter aan de eerste Twee-Sprong  links in te slaan , dit is de Avenue du Beau Site . Deze weg volgen we nu 904 meter (onderweg verandert de weg van naam en heet dan Drève du Triage de la Bruyere ).Aan de vierde Twee-Sprong links slaan we af , dit is de Avenue de L’Hermitage , om na 177 meter aan een Kruising rechts in te slaan , dit is Avenue de la Corniche .

 

Na 339 meter aan de tweede Twee-sprong rechts die we in slaan , dit is de Kleine Verbindingslaan , die volgen we nu 226 meter tot aan de T-splitsing met de Heidelaan en slaan deze links in om na 523 meter terug aan ons vertrekpunt te staan.   

 

 

 

GPX en GOOGLE EARTH file Downloaden
GPX en Google Earth file Downloaden
Landschap Dworp